Σύγχρονη παρουσία στο διαδίκτυο

Από ιστοσελίδες εταιρικής παρουσίασης μέχρι εξειδικευμένες web εφαρμογές.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σύγχρονες ιστοσελίδες.

Η ιστοσελίδα κάθε επιχείρησης αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της και αποτελεί την διαδικτυακή της ταυτότητα. Επομένως πρέπει να είναι σύγχρονη, λειτουργική, φιλική προς τον χρήστη και αισθητικά άψογη.

Απευθυνόμαστε στις σύγχρονες επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται την τεχνολογία ως μέσο που δημιουργεί ευκαιρίες και καταργεί περιορισμούς. Προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο δικτυωμένο περιβάλλον:

  • Ιστοσελίδες εταιρικής παρουσίασης.
  • Ηλεκτρονικά καταστήματα κ λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Εξειδικευμένες web εφαρμογές.

Εταιρικές Ιστοσελίδες

Η ηλεκτρονική ταυτότητα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Συνήθως περιλαμβάνει εισαγωγικές σελίδες, παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, εταιρική παρουσίαση, ανθρώπινο δυναμικό, ιστορικό, εγκαταστάσεις, στοιχεία επικοινωνίας, newsletter, χάρτες κ.α. Δυναμικοί ιστότοποι για εύκολη διαχείριση περιεχομένου και υλοποίηση επιπλέον λειτουργικότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

WEB Εφαρμογές

Εξειδικευμένες εφαρμογές για την ικανοποίηση συγκεκριμένων απαιτήσεων/αναγκών. Γίνεται καταγραφή της επιθυμητής λειτουργικότητας, σχεδιάζεται το σύστημα (ροή διαδικασιών, use cases, κ.α.) και σταδιακά υλοποιείται το συνολικό σύστημα. Συνδυάζεται τεχνογνωσία από διαφορετικούς τομείς όπως web services, xml δεδομένα, σχεσιακές ή no-SQL βάσεις δεδομένων, java programming, εφαρμογές pc κ.α.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Η παρουσία σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργεί αμέτρητες ευκαιρίες για αύξηση πωλήσεων και επέκταση του πελατολογίου σας. Περισσότερα...

Τι περιλαμβάνεται

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Σύγχρονος γραφιστικός σχεδιασμός με full-screen μέγεθος και λιτές γραμμές, ώστε να ικανοποιείται αισθητικά το σύνολο των επισκεπτών. Ευδιάκριτα πλαίσια, άψογη εμφάνιση των πληροφοριών και ορθή ιεράρχηση των δεδομένων.

Ευκολία Χρήσης

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ευκολία χρήσης των ιστοσελίδων από τον μέσο επισκέπτη. Η παρεχόμενη λειτουργικότητα πρέπει να είναι εύκολα αξιοποιήσιμη από όλους.

Σύγχρονες Τεχνολογίες

Αξιοποιούμε σύχρονες τεχνολογίες υλοποίησης, όπως η HTML5, η CSS3, το Bootstrap framework και τα plugins που βασίζονται στην JQuery Javascript βιβλιοθήκη.

Περιβάλλον Διαχείρισης

Τα δυναμικά websites και τα ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν κατάλληλο περιβάλλον διαχείρισης του περιεχομένου. Οι αλλαγές είναι εύκολες ακόμα και για αρχάριους χρήστες.

MultiPlatform Ready

Κατά την ανάπτυξη ενός ιστότοπου, δίνουμε προσοχή στην άψογη εμφάνιση σε όλες τις πλατφόρμες. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο ή ανάλογο, είτε ο επισκέπτης χρησιμοποιεί υπολογιστή, κινητό ή tablet.

SEO Βελτιστοποίηση

Εφαρμόζουμε κατάλληλες τεχνικές ώστε κάθε website να είναι εύκολα προσβάσιμο από τις μηχανές αναζήτησης. Ορίζουμε ακριβώς τις λέξεις-κλειδιά και τις μετά-πληροφορίες που απαιτούνται για την υψήλη βαθμολόγηση των ιστοσελίδων.

Κοινωνικά Δίκτυα

Όταν κρίνεται σκόπιμο, ενοποιούμε την επίσημη ηλεκτρονική παρουσία μίας επιχείρησης, το επίσημο website, με σελίδες της ίδιας επιχείρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook, twitter, google+, youtube κ.α..

Ειδικές Λειτουργίες

Τροποποιήσεις του κώδικα ώστε να προσφέρουμε κατα απαίτηση ειδικές λειτουργίες προς τους πελάτες μας. Έχουμε άνεση στο να τροποποιούμε κατάλληλα των κώδικα των ιστοσελίδων ώστε να παράγουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενέργειες Προώθησης

Καμπάνιες προώθησης στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης και σε σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας.

Υλοποιημένες Ιστοσελίδες