Πλήρης κάλυψη αναγκών μηχανογράφησης

Σύγχρονος τρόπος οργάνωσης επιχειρήσεων.

Προμήθεια και εγκατάσταση εμπορικών εφαρμογών.

Για την κάλυψη των αναγκών μηχανογράφησης των πελατών μας, διατηρούμε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού που προσφέρουν εφαρμογές πληροφορικής για ερύ φάσμα επιχειρησιακών αναγκών.

Πέρα από την αρχική προμήθεια και εγκατάσταση, προσφέρονται συμβόλαια επιτόπου τεχνικής υποστήριξης, για την απροβλημάτιστη λειτουργία των εγκατεστημένων εφαρμογών μηχανοργάνωσης.

Megasoft
Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και διάθεση επιχειρησιακού λογισμικού διαγράφοντας, για περισσότερα από 20 έτη, μία επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σήμερα, χιλιάδες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για τη μηχανογράφησή τους τις εφαρμογές PRISMA Win.

H Megasoft, με την πολυετή εμπειρία της, παρέχει στους πελάτες της όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας μέσα από τις εφαρμογές της και αποτελεί το σημαντικότερο συνεργάτη τους, καλύπτοντας τις ανάγκες τους εξειδικευμένα, αξιόπιστα και υπεύθυνα. Με μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων εφαρμογών, προσφέρει συνολικές λύσεις για όλες τις λειτουργίες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

Δυνατότητες Συνεργασίας

Αναζητούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες συνεργασίας με καινοτόμες ελληνικές εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και startups. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Προτάσεις συνεργασίας είναι πάντα ευπρόσδεκτες από εμάς.

Επικοινωνία

Συνήθεις Εφαρμογές

Εφαρμογές Λογιστικών Γραφείων

Λογισμικό μηχανογράφησης λογιστικών γραφείων. Αυτόνομα προγράμματα που περιλαμβάνουν Μισθοδοσία, Έσοδα-Έξοδα, Γενική και Αναλυτική Λογιστική. Συχνές ενημερώσεις για πλήρη συμμόρφωση με την κείμενη ελληνική νομοθεσία.

Εμπορικά Προγράμματα

Εφαρμογές μηχανογράφησης εμπορικών επιχειρήσεων. Απευθύνονται σε πληθώρα επιχειρήσεων, καλύπτοντας το πλήρες φάσμα των αναγκών τους. Περιλαμβάνουν λειτουργίες διαχείρισης πόρων και αποθήκης, λογιστική διαχείριση, πελάτες, προμηθευτές, πωλητές, υποκαταστήματα κ.α.

Εφαρμογές Καταστημάτων Εστίασης

Ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση παραγγελιών και αποθήκης. Χρήσιμο λογισμικό για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε καταστήματα μαζικής εστίασης όπως ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ.

Εντατική Λιανική

Βελτιστοποιημένο λογισμικό για χρήση σε καταστήματα εντατικής λιανικής (περίπτερα, ψιλικατζίδικα). Συνήθως εγκαθίστανται σε πλήρη συστήματα POS.

Λοιπά Πακέτα

Εξειδικευμένο λογισμικό για καταστήματα όπως βιβλιοπωλεία, συνεργεία αυτοκινήτων, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, μεταφορικές εταιρείες, κάβες και καταστήματα ένδυσης-υπόδησης.